Четвер, 28 Березень 2024


Вчора, 30 жовтня Голова Рівненської ОДА, депутат Рівнеради від БПП Олексій Муляренко взяв участь в голосуванні за проекти, що реалізовуватимуться у рамках Громадського бюджету міста Рівне. 

“Як свідомий рівнянин, і представник громади в Рівненській міській раді не міг залишитися осторонь голосування за проекти, що реалізовуватимуться в рамках Громадського бюджету нашого міста. Я Завжди підтримував, і надалі підтримуватиму розвиток спорту на Рівненщині, а також ті ініціативи які сприятимуть здоровому способу життя мешканців області. Тому на особисте прохання ініціаторів проекту “Рівненська бігова ліга 2018″ підтримав своїм голосом цей проект. Окрім того, ще проголосував за декілька актуальних для нашого міста громадських ініціатив”, – повідомив Олексій Муляренко.

Керівник Рівненщини нагадав, що завтра 31 жовтня, останній день коли рівняни можуть проголосувати за реалізацію проектів в рамках Громадський бюджету.

“Тому закликаю не сидіти вдома, та підтримати ту ініціативу активних мешканців яка Вам буде до вподоби. А вибрати повірте є з чого. Давайте спільними зусиллями розбудовувати наше місто”, – зазначив Олексій Муляренко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.