Четвер, 28 Березень 2024


Фракція «БПП «Солідарність» у Рівненській міській раді виступила з пропозицією щодо облаштування тротуарів та місць перебування пішоходів у зонах відпочинку тротуарною плиткою з підвищеною зносостійкістю та міцністю.

Відповідну ініціативу сьогодні під час сесії Рівнеради озвучив голова фракції БПП Богдан Гапяк.

«Європейський досвід та досвід сусідських міст показує, що облаштування тротуарів бруківкою дозволяє суттєво підвищити естетичний вигляд тротуарів, а головне – зробити відновлення тротуарів у перспективі набагато дешевшим та економічно ощадливішим ніж тротуари з асфальту, які потрібно демонтувати у зв’язку з складною технологією відновлення асфальтного покриття», - розповів Богдан Гапяк.

Отже враховуючи вищезазначене та той факт, що в планах міста Рівне на 2017-2019 роки стоїть значна частина опоряджувальних робіт по тротуарах і пішохідних зонах, депутати від БПП вимагають при проектуванні та виконанні відповідних робіт виконувати це виключно з міцної зносостійкої, вандалостійкої якісної тротуарної бруківки.

В свою чергу міський голова Рівного Володимир Хомко повідомив, що повністю підтримує дану ініціативу і вже навіть частково почали її втілювати. Як приклад, очільник міста навів Майдан перед органною залою, де нещодавно вимостили бруківку, а також вулицю Шухевича, яку якраз укладають тротуарною плиткою.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.