Четвер, 28 Березень 2024


Солодкі подарунки від святого Миколая для особливих діток передали сьогодні депутати фракції партії “БПП “Солідарність” у Рівненській міській раді. У рамках благодійної акції міські обранці відвідали Центр реабілітації дітей – інвалідів “Крок”, аби привітати зі святом близько 70-ти діток з з порушенням опорно-рухового апарату.

Діти з нетерпінням чекали гостей, на диво  та приємні несподіванки.

“Коли бачиш ці щасливі очі та радісні посмішки, то найбільшої винагороди годі й чекати. Всі ми просто зобов’язані ділитися своєю любов’ю і щедрістю душі, особливо з тими, хто цього найбільш потребує”, – зазначив керівник фракції “БПП “Солідарність” в Рівнераді Богдан Гапяк.
В свою чергу дітки порадували присутніх чудовими танцями та піснями про зимові новорічно-різдвяні свята.

“Святий Миколай просив передати, що любить усіх вас і нікого не обділить своєю увагою, турботою, і, звичайно ж, подарунками. Він вірить, що ви виростете здорові, щасливі та життєрадісні, справжніми громадянами нашої країни”, – розповів заступник міського голови, депутат Рівнеради від БПП Сергій Васильчук.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.