П'ятниця, 29 Березень 2024


Відома рівненська спортсменка, неодноразовий переможець всеукраїнських та міжнародних змагань з боксу Іванна Крупеня закликала підтримати проекти громадського бюджету, що зроблять місцеву молодь, і не тільки молодь, здоровішою, а місто гарнішим і культурнішим. Про це вона написала у себе на сторінці в мережі Фейсбук.

«Кожен може бути корисним для суспільства в котрому живе. Кожен може зробити Вчинок малий чи великий. Тільки від нас залежить де ми живем і як. Давайте зробимо Вчинок разом! Зробимо нашу молодь, і не тільки молодь, здоровішою, а місто гарнішим і культурнішим! Голосуєм за проект по створенню вело і пішоходної доріжки та спорт майданчиків! Кілька хвилин твого часу і ти зробив свій вклад в здорову майбутнє твоєї батьківщини. Будь корисним своєму місту, країні, своїй нації», - зазначила Іванна Крупеня.

Відома спортсменка закликала підтримати малі проекти за № 67, 74, 75 та великі проекти за №64, 65.

Авторами проектів є голова Рівненської ОДА Олексій Муляренко та Тетяна Войтович і Петро Поліщук, а також представники молодіжних організацій Рівного Максим Волович і Андрій Муляренко.

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.