Вівторок, 19 Березень 2024


Президент України Петро Порошенко звернувся до Українського народу з нагоди 24-ї річниці проголошення Декларації про державний суверенітет України.

"Дорогі співвітчизники!

Сьогодні 24-та річниця прийняття Декларації про державний суверенітет України.

Ухвалення цього документа стало потужним поштовхом до відродження української незалежності, засвідчило наше споконвічне прагнення бути господарями на своїй землі та чітко окреслило історичний вибір українців - творення самостійної демократичної правової держави.

Більшість положень Декларації є засадничими для розвитку новітньої України і покладені в основу її Конституції.

Сила національного духу та єдність у визначальні історичні моменти допомагали нам здолати всі труднощі на шляху розбудови і зміцнення державності.

Наразі наша країна переживає суворі випробування. Але я твердо переконаний - Український народ дасть гідну відповідь на всі виклики сьогодення. Ми обов’язково переможемо. Суверенна і соборна Україна стане сучасною європейською державою - заможною і сильною.

Бажаю усім миру, добра та злагоди" - наголосив Петро Порошенко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.