Вівторок, 19 Березень 2024


В партії "УДАР" позитивно оцінили рішення уряду США та Ради Європейського Союзу, які розширюють обсяг санкцій та перелік юридичних і фізичних осіб Російської Федерації, причетних до дестабілізації ситуації на Сході України та окупації Криму, на яких поширюється їх дія.

Разом з тим, маємо відзначити, що запроваджені заходи не є санкціями секторального характеру, які здатні зупинити російських агресорів, - йдеться в заяві партії. "Це викликає тим більше нерозуміння з боку української громадськості, оскільки зухвалі дії російського керівництва повністю підпадають під критерії, раніше визначені лідерами США та ЄС як підстава для запровадження санкцій третього рівня. Йдеться насамперед про продовження військової підтримки терористів з боку Росії та накопичення російських військ на кордонах з Україною"- наголосили в "УДАРі".

В партії підкреслили, що саме останніми днями сталася вкрай небезпечна ескалація напруги в східних регіонах України. Російські війська перетинають кордон України, порушують її повітряний простір, ведуть обстріл українських літаків, військових об'єктів та українських вояків і цивільного населення. Все це вже призвело до численних жертв з українського боку.

"Україна сьогодні несе великі втрати, відстоюючи свою державність. Скільки ще має пролитися крові, щоб західні політики наважилися на дії, адекватні смертельній загрозі, яка постала перед Україною та її народом?" - наголошується в заяві партії "УДАР".

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.