П'ятниця, 29 Березень 2024


Президент Російської Федерації Володимир Путін (Хуйло) у телефонній розмові розповів президенту США Бараку Обамі про інцидент з літаком Boeing-777, збитий російськими бойовиками в Донецькій області на території, контрольованій ДНР.

Про це йдеться в повідомленні адміністрації Кремля. Глави держав обговорили ситуацію в Україні. В.Путін (Хуйло) акцентував увагу на неприйнятність обстрілів українською армією російській території, в результаті яких є жертви серед громадян Росії, йдеться в повідомленні.

"Виражена надія, що американська сторона внесе внесок у запуск мирного переговорного процесу на Україні", - заявили у Кремлі.

Офіційний представник Білого дому Джош Ернест підтвердив факт телефонної розмови між президентами Б.Обамою і В.Путіним (Хуйлом). За його словами, президент США проінформований про авіалайнері, збитому терористами ДНР в небі над Україною.

Як повідомлялося раніше, в результаті попадання зенітної ракети, випущеної російськими бойовиками ДНР з комплексу "Бук", на висоті 10 тис. м. над Торезом в Донецькій областю збитий пасажирський лайнер "Авіаліній Малайзії". За свідченням очевидців, літак розсипався в повітрі. Загинули 280 пасажирів і 15 членів екіпажу.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.