П'ятниця, 29 Березень 2024


Заступник глави Дніпропетровської облдержадміністрації заявив про припинення фінансування батальйонів “Шахтарськ” та “Азов”, тому що не хоче піарити Олега Ляшка. Про це заступник губернатора Дніпропетровської області написав на своїй сторінці у “Фейсбуці”, передає Еспресо.TV.

“Основна проблема в тому, що, на моє щире переконання, Ляшко і вонючки, які його оточують, – це величезна проблема для майбутнього всієї країни. Все, буквально все, до чого доторкається це убозтво в облягаючій футболці і кепочці, перетворюється на фарс: народний протест, Майдан і навіть допомога армії. Кількість його шанувальників зростає, шириться і вже починає нагадувати секту”, – обурився Філатов.

За його словами, саме тому вони призупинили фінансування “Азова” і “Шахтарська”.

“Тому що бойові командири повинні визначитися. Вони й далі накачують мерзотникові (Ляшкові – ред.) рейтинг за його жалюгідні подачки або просто воюють і отримують від нас забезпечення. Тим більше, що ми нічого не просимо натомість”, – написав заступник Коломойського.

Окремо Філатов пояснив, чому назвав раніше Ляшка “бойовим підарасом”.

“Усім прекрасно відомо, що ми ведемо переговори про обмін військовополоненими. І в тому числі спілкуємося з Бісом. Так ось, Ляшко, я відкрию тобі страшну таємницю. Термін “бойовий підарас”, яким я тебе обізвав, – це не мої слова. Це – слова Бєса. І це єдине, в чому я з Бєсом згоден”, – зазначив Філатов.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.