Вівторок, 19 Березень 2024


Депутат Луганської обласної ради Арсен Клінчаєв, який неодноразово брав участь у мітингах місцевих сепаратистів, відпочиває на березі Дніпра в Києві.

Відповідні фотографії на своїй сторінці в Facebook виклав журналіст Євген Спірін.

Як видно з фотографій сепаратист відпочиває у жіночій компанії, не відмовляючи собі у дорогих спиртних напоях та смажить шашлики.

Як відомо, у березні цього року Шевченківський районний суд Києва арештував Клінчаєва на два місяці. Але невдовзі депутата вийшов на волю і на даний момент проживає у Києві. Клінчаєв був одним з тих, хто керував захопленням Луганської ОДА, і вимагав у губернатора Луганської області Болотських підписати заяву про відставку.

Раніше Клінчаєв відзначився низкою провокаційних заяв. Зокрема, назвав загибель людей на Грушевського "правильною".

У червні пресс-служба СБУ заявляла, що справа Клінчаєва найближчим часом буде передана до суду. За останній тиждень луганський регіонал вже двічі засвітився у столиці.

28 липня, він заявився на Майдан, де на нього відразу ж напали активісти. Клінчаєва від розлюченого натовпу захистила міліція.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.