Вівторок, 19 Березень 2024


Діяльність військкоматів не витримує жодної критики. Немає нормального обліку. Письмово вимагають у неіснуючих уже підприємств надати давно списаний транспорт, - наголосив лідер "Третьої української республіки", радник Президента України Юрій Луценко.

"Розкидають як сіті сотні повісток, потім збирають улов з платоспроможних і формують батальйони з бідних та немічних. А потім - аби здати армійцям контингент.

Я б запровадив норму, щоб воєнком два місяці до ротації служив разом зі своїм батальйоном. Тоді бійці будуть і одягнені, і правильно підібрані.

А на місце відбулих на фронт варто призначати воєнкомами офіцерів, що отримали поранення в АТО. Ці знають реальні потреби військ і допомагатимуть братам по зброї без поборів і бюрократизму", - зазначив Юрій Луценко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.