Вівторок, 19 Березень 2024


«На моє глибоке переконання, Путін не зумів переграти нас на полі бою, тому тепер намагається переграти у тилу, спекулюючи на підозрах, що командування всіх здає, забуло, кинуло. Україною поширюється така істерія. Я вважаю, що критикувати і давати оцінку АТО мають лише її учасники. Решті треба або воювати, або не керувати війною з дивана», - про це в інтерв’ю газеті «Волинь» сказав радник Президента, лідер «Третьої Української Республіки Юрій Луценко.

Він пояснив, що, перебуваючи в зоні АТО спілкувався з нашими десантниками і вони дали однозначні відповіді.

«Я запитував: як ви ставитесь до того, що маса людей закликає вивести вас звідси?», вони кажуть: «Нізащо». Тоді що — все це було дарма? Наші поранені і загиблі — вони марно тут стояли? Більшість солдат чудово усвідомлюють: не було б їх на кордоні, ми б не взяли ні Слов’янськ, ні Лисичанськ, не підійшли б до Донецька. Це сталось тільки тому, що вони стояли на цьому кордоні. Так, вони — як 300 спартанців, але це війна», - зауважив політик.

За його словами, події, що нині відбуваються на українсько-російському кордоні — це більше, ніж війна.

«Це — щось більше, ніж війна. Це не просто злам якихось дружніх стосунків між народами, це злам людського коду. Питання не в тому, чи будуть після цього українці дружити з росіянами. Питання, чи росіяни після цього залишаться людьми», - сказав Луценко.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.