Вівторок, 19 Березень 2024


Верховна Рада України не змогла включити до порядку денного жодного законопроекту про вибори. У роботі парламенту оголошено перерву до 11.10.

Як передає кореспондент "УНІАН", голова ВР Олександр Турчинов поставив на голосування 6 законопроектів про зміни до виборчого законодавства. Однак жоден із законопроектів не набрав необхідних 226 голосів.

Зокрема для включення до порядку денного сесії пропонувалися законопроекти позафракційних депутатів Юрія Мірошниченка, два Миколи Рудьковського, заступника голови ВР Руслана Кошулинського, лідера фракції "Батьківщина" Сергія Соболєва.

Турчинов запросив керівників депутатських фракцій і груп у свій кабінет для проведення консультацій щодо законопроектів про зміни виборчого законодавства.

Голоси не давали фракції Партії регіонів, "Економічний розвиток" та "За мир і стабільність". Всі ці депутати є вихідцями з фракції ПР.

Відзначимо, що Рада повинна розглянути законопроект про санкції проти Росії, антикоррупційне бюро і багато інших, а засідати буде тільки один день.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.