П'ятниця, 29 Березень 2024


В неділю громадську приймальню народного депутата України Олександра Шевченка пікетувала група осіб, подібних до активістів Ліги сексуальних меншин. Сьогодні офіс Олександра Шевченка пікетували знову.
 
Пікетувальники одразу ж повідомили представників ЗМІ, що вони не є представниками сексуальних меншин, а представляють партію Олега Ляшка.
 
Активісти вигукували, що Олександр Шевченко не мав права бити у Верховній Раді Олега Ляшка і якщо він хоче продемонструвати свою силу, то нехай їде воювати у зону АТО, повторюючи таким чином заклики свого підера.
 
«Ми сьогодні зібралися на мирну протесту. Ми хочемо, щоб люди, які приходили у Верховну Раду займалися законодавчими ініціативами. Мені, як іванофранківцю дуже соромно, що склалася така ситуація. Піаритися на тому, щоб бити Ляшка – це неправильно. Ми також хочемо показати, що ми є порядні люди, а не якісь меншини і наголосити, що це наша перша акція», - пояснив представник "радикалів" Сергій Палійчук. 
 
Пікетувальники "вимагали" зустрічі з нардепом. Проте, як повідомив помічник народного депутата Володимир Юзюк, напередодні пікетувальники телефонували до громадської приймальні, а тому знали, що Олександр Шевченко знаходиться в Києві: "Ми зустріли пікетувальників гощенням - кока-колою і печенням, запросили до приймальні, запропонували домовитися про їх зустріч із Олександром Шевченком, проте, очевидно, спілкування не входило в їхні плани, їм потрібне було лише "шоу" для телебачення та ЗМІ".
 
"Це вже друга акція фанів Ляшка, перша відбувалася в неділю. Насправді не зовсім зрозуміла мета акції, адже представники Ляшка не хотіли йти на конструктив. Їх з мета – як завжди, підняти інформаційний шум навколо персона Ляшка та створити піар в стилі свого лідера", - пояснив помічник нардепа Олександра Шевченка Володимир Юзюк.
 
Відтак, учасники акції передали для Олександра Шевченка подарунки: спортивний костюм, бейсбольну биту та пачку соняшникового насіння. В чому символізм такого "набору" - не пояснили.
 
Також радикали відмовились від пропозиції поїхати, як вони кричали, на Донбас. Помічник О. Шевченка сказав, що готовий виділити фінансування на автобус, який би зміг доставити учсників акції на Донбас, проте вони відмовилися.
 
У приймальні Олександра Шевченка таку акцію розцінюють, як звичайнісінький піар.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.