Вівторок, 19 Березень 2024


Голову Полтавської обласної ради Петра Ворону звинуватили в перевищенні службових повноважень. Таку заяву сьогодні оприлюднив депутат обласної ради Діонісій Каплін.

Петру Вороні, зокрема, закидають прийняття одноосібного рішення та перевищення службових повноважень. 

Чиновник вніс до Кабінету Міністрів пропозицію щодо недоцільності проведення Сорочинського ярмарку в цьому році. Документ був від усієї обласної ради, але депутати за це питання не голосували. Більшість з них навіть не знала, що від їхнього імені надійшла така пропозиція, розказує депутат Полтавської ОР Діонісій Каплін.

– Петро Ворона як голова обласної ради не має права підписувати, а тим паче надсилати будь-які пропозиції від імені ОР на адресу Кабміну. Спершу це питання мали проголосувати на сесії. Але такої процедури дотримано не було. Питання про недоцільність проведення Сорочинського ярмарку не виносилося на сесію взагалі. Тож чому Петро Ворона вирішив, що має право вирішувати за 119 депутатів? Кожен із них має власну думку із цього питання. Й Петро Ворона не мав ніякого права видавати свою особисту думку за думку всієї облради. Не можна нехтувати законом і регламентом тільки тому, що комусь це вигідно, – прокоментував Діонісій Каплін.

На наступній сесії, пообіцяв депутат облради, він буде ставити питання зняття Петра Ворони з посади голови обласної ради.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.