Вівторок, 19 Березень 2024


Новообрана Верховна Рада повинна буде ухвалити бюджет на 2015 рік до 30 грудня поточного року. Про це в ефірі телеканалу Рада заявила народний депутат VII скликання від «УДАРу» Оксана Продан.

Вона нагадала, що початковий варіант коаліційної угоди передбачав, що уряд повинен внести проект бюджету до парламенту до 15 грудня, а Верховна Рада - ухвалити його до 30 грудня. «Ми повинні в наступний рік увійти з чіткими розрахунками. Документ повинен враховувати ті зміни в економіці, які відбулися протягом року, рівень інфляції, окупацію частини території України. Я сподіваюся, що ми можемо це зробити», - сказала народний депутат.

За словами Продан, на сьогодні вже практично завершена робота над економічною частиною коаліційної угоди. «В тому проекті, який ми зараз передаємо на загальний розгляд ми передбачаємо протягом одного року повністю змінити існуючу систему регулювання бізнесу і зробити її європейською», - сказала вона.

Оксана Продан зауважила, що бізнес, який працював за часів Януковича, по суті і нині залежить від контролюючих органів. Тому,  додала вона, коаліційна угода передбачатиме досягнення податкового компромісу для закриття проблем з невиконанням законодавства. Народний депутат наголосила, що ухвалення відповідного закону про податковий компроміс передбачене вже протягом поточного року.

«Протягом цього року в обов’язковому порядку, так само, необхідно ухвалити зміни до закону про податок на додану вартість. Ми повинні зробити ПДВ прозорим і мінімізувати можливості для зловживань. Це саме стосується і податку на прибуток», - сказала Продан. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.