Вівторок, 19 Березень 2024


На територіях, підконтрольних бойовикам у так званих Донецькій і Луганській народних республіках, назрівають народні повстання через економічну катастрофу в даному регіоні. Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" повідомив економіст Андрій Новак.

"Сепаратисти вже починають отримувати народні бунти і повстання, адже там люди не мають грошей на елементарне. Нікому не подобається, коли до підприємців заходять на торгові точки і забирають все безкоштовно", - зазначив Новак.

Експерт висловив упевненість, що вже в найближчому майбутньому такий стан речей витече під внутрішній опір, і воно в деяких місцях вже починається.

Економіст підкреслив, що якщо сепаратисти ДНР і ЛНР незабаром не налагодять елементарне економічне життя, то в результаті це допоможе українській владі і нашим військам впоратися з бойовиками та російськими військами.

До слова, в Єнакієвому на Донеччині кілька сотень жінок прийшли до бойовиків вимагати грошей, повідомляє ТСН.

Як наголошується, так званий виконуючий обов'язки Єнакіївського міського голови пообіцяв з'їздити за грошима в Донецьк.

Так само вимагали виплат в окупованому Торезі. У Свердловську місцеві жителі намагалися прогнати так званих "ополченців" і російських "козаків". Заколотників розганяли люди з автоматами.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.