П'ятниця, 29 Березень 2024


"УДАР" розпочинає в усіх областях України низку заходів, мета яких підвищити ефективність роботи партії в контексті найближчих виборів до місцевих органів влади. В них партія братиме участь самостійно. Про це заявили на прес-конференції в Чернігові представники керівних органів "УДАРу".

На новому етапі свого розвитку партія проводить аналіз діяльності в попередні роки, змінює підходи в комунікації, прибирає зайві бюрократичні бар’єри та розвивається як відкрита організація, що прагне допомогти талановитим людям почати зміни в країні за активної участі місцевих громад. «Ми відкриті для всіх небайдужих людей з активною громадянською позицією",- заявив заступник голови виконкому "УДАРу" Олексій Рябикін. 

"УДАР" має бути максимально представленим в міських та сільських радах. Для цього буде проаналізовано роботу, проведену на виборах до Верховної Ради, та активізовано роботу районних осередків партії. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.