Вівторок, 19 Березень 2024


У Донецьку бойовики за останню добу захопили низку об'єктів, зокрема регіональний Пенсійний фонд, центр зайнятості, проектний інститут.

До Краматорського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що в м. Донецьку терористи самовільно зайняли будівлю Донецького обласного центру зайнятості.

До Слов'янського міськвідділу міліції надійшла заява від представників Пенсійного фонду України про те, що в м. Донецьку бойовиками захоплена будівля Пенсійного фонду.

До ГУМВС України в Донецькій області надійшло повідомлення про те, що в м. Донецьку терористи здійснили захоплення Донецького державного науково-дослідного і проектного інституту кольорових металів.

Усі захоплення підтверджені ДУМВС України в Донецької області.

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за статтею: «захоплення державних або громадських будівель або споруд.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.