Вівторок, 19 Березень 2024


Президенту Петру Порошенку доповіли Генеральний прокурор Віталій Ярема та тимчасово виконуючий обов'язки міністра внутрішніх страв Василь Паскал про хід розслідування обставин дорожньо-транспортної пригоди в Донецькій області 5 січня, під час якої загинули та отримали травми військовослужбовці Національної гвардії України.

За дорученням Президента було створено гарячу лінію при Міністерстві внутрішніх справ, яка зобов’язана повідомляти про стан здоров’я військовослужбовців, що потрапили в ДТП. Крім того, Президент доручив створити спеціальну комісію на чолі з заступником головного військового прокурора Генеральної прокуратури Максимом Якубовським для з’ясування причин та встановлення винних у автокатастрофі та загибелі людей. До її складу увійшли шість слідчих Генеральної прокуратури.

Віталій Ярема повідомив, що в ДТП загинули 12 військових. Крім того, було зазначено, що результати тесту на алкоголь водія КрАЗу були негативними. За словами Генпрокурора, ведеться розслідування та опрацьовуються версії причин ДТП, зокрема дві основні – порушення правил дорожнього руху та несправність автобусу, яким їхали військові.

Петро Порошенко доручив провести термінову прес-конференцію для того, щоб поінформувати суспільство про обставини трагедії.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.