Вівторок, 19 Березень 2024


Найбільш напружена обстановка зберігається у районах н.п. Станиця Луганська, Щастя та вздовж “Бахмутського шляху”. Основні зусилля противника були зосереджені на перегрупуванні військ, підвищенні їх боєздатності, поповненні запасів боєприпасів, фортифікаційне обладнання місцевості, а також ведення розвідки.

Так, протягом доби у м. Луганськ виявлено тяжке озброєння проросійських найманців в тому числі і РСЗВ БМ-21 “Град”, зафіксовано 4 обстріли з міномету, випущення противником понад 30 мін калібру 82мм.

Продовжуються заходи бойової підготовки з підрозділами, що виконують завдання вздовж лінії розмежування сторін. Противник продовжує застосовувати ДРГ для виявлення місцеположення вогневих позицій підрозділів військ оперативного командування «Захід» та підвищення ефективності контрбатарейної боротьби. Для ведення розвідки об’єктів військ оперативного командування «Захід», противник продовжує активно використовувати БПЛА.

Незабули бандугрупування і про особовий склад який виконує бойові завдання в районі населеного пункту Станиця Луганська. Починаючи з 22 години вони наносили вогневе ураження по нашим взводним опорним пунктам застосовуючи міномети, АГС-17, ЗУ-23-2. Загалом противник випустив по особовому складу понад 50 мін калібру 82мм.

Варто зазначити, що всі обстріли, позицій підрозділів військ оперативного командування «Захід» тривали більше години.

Втрат серед особового складу військ оперативного командування «Захід» немає.

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.