Четвер, 28 Березень 2024


Головою Державної архітектурно-будівельної інспекції України призначений Кудрявцев Олексій Віталійович (розпорядженням Кабінету Міністрів України №632-р від 26 червня 2015 року).

Сьогодні, нового керівника представив колективу заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Роман Абрамовський.

Олексій Кудрявцев за освітою професійний інженер-будівельник, працював у будівельній галузі на різних посадах. З 2014 року очолював територіальний орган Держархбудінспекції у Київській області, де проявив себе як фаховий управлінець, зокрема, здійснив цілий комплекс антикорупційних дій, реалізував проект відкриття спеціальних консультаційних центрів в 11-ти містах Київської області, які кожному громадянину надають допомогу в межах компетенції ДАБІ.  За час його керівництва Департамент Держархбудінспекції скоротив кількість відмов у реєстрації дозвільних документів до рекордно мінімального показника – 5%.

«Часу на реалізацію позитивних перетворень у нас дуже мало, - зазначив Олексій Кудрявцев. – Тому будемо разом ефективно працювати заради результату. Зокрема, для надання громадянам та підприємцям якісних державних послуг у сфері будівництва.  Особливу увагу буде приділено продовженню курсу на децентралізацію та передачі низки повноважень від ДАБІ місцевим громадам. Це є пріоритетним завданням Держархбудінспекції».

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.