Четвер, 28 Березень 2024


«Бандерштат» – один із найбільших фестивалів України, що пропагує здоровий патріотизм і спосіб життя. Дійство триватиме з 31 липня до 2 серпня у Центральному парку культури і відпочинку імені Лесі Українки.

 

«Бандерштат» є мистецьким майданчиком для популяризації української музики, літератури та історії, мистецтва і кіно. За дев’ять років існування захід відвідало понад 50 тисяч людей із різних куточків України. Цьогоріч «Бандерштат» буде як ніколи актуальним через патріотичний дух, присутній на фестивалі. Це буде не тільки можливість відпочити в колі однодумців, але також і поміркувати над тим, як відновлювати і розвивати Україну. Про це повідомляє прес-служба «Бандерштату».

Хедлайнерами цьогорічного «Бандерштату» стануть: Тартак, Brutto, ONUKA, O.Torvald, Тінь Сонця, Роллік’С, Фіолет та інші. На гутірковій сцені лекції читатимуть відомі політики та громадські діячі. До слова, за роки проведення на фестиваль завітали: Юрій Луценко, Юрій Шухевич, Мустафа Найєм, Микола Княжицький, Єгор Соболєв, Дмитро Добродомов, Зураб Аласанія, Олена Білозерська, Василь Шкляр та інші.

Також у програмі фестивалю будуть традиційні для «Бандерштату» майстер-класи, дитяче містечко, патріотичні квести, нічні кіноперегляди, безкоштовні татуювання та боді-арт патріотичного змісту, ярмарок народних майстрів та українських брендів, спортивні змагання, тематичні виставки, та багато іншого.

Квитки на фестиваль вартістю 250 гривень можна придбати на сайтах: kasa.in.ua та сoncert.ua.

Джерело: golosno.com.ua

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.