Вівторок, 19 Березень 2024


Російсько-терористичні війська та бойовики «ДНР» обстріляли з стрілецької зброї позиції українських військових в районі населеного пункту Широкине.

«За минулу добу по позиціях сектора здійсненно три обстрілу. У всіх випадках застосовувалося стрілецьку зброю. Один обстріл вівся в Широкино. Бойовики почали обстрілювати позиції сил АТО в Широкино зі стрілецької зброї близько 4 ранку. Вогонь вівся приблизно 15 хвилин. Серед бійців ЗСУ та НГУ загиблих і постраждалих немає», - прес-офіцер штабу АТО в секторі «М» Ярослав Чепурний.

Протягом доби НВФ з гранатометів, великокаліберних кулеметів і самохідних артилерійських установок обстрілювали підконтрольну Україні територію Луганської області.

«Двічі з боку с. Весела Гора (підконтрольного «ЛНР») НВФ з великокаліберних кулеметів обстріляли м. Щастя, а зі сторони с. Сокільники (підконтрольного «ЛНР») НВФ з гранатометів обстріляли с. Кримське. Також зі сторони м Кіровськ НВФ з самохідних артилерійських установок здійснили обстріл території поблизу смт. Донецький. Інформації про руйнування, жертв і постраждалих не надходило», - прес-служба ГУ МВС України в Луганській області.

 

Джерело: ГРІМ

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.