П'ятниця, 29 Березень 2024


"Дії представників закарпатського "Правого сектора"які влаштували стрілянину в Мукачевому,кваліфікуються як бандитизмПідозрюваними є 13 осіб у віці від 18 до 39 років12 з яких закарпатці, а один – мешканець мСлов'янськ Донецької областіБільшість з них досі ховаютьсяв лісах Закарпаття", - повідомляє губернатор Закарпатської області Геннадій Москаль.

Москаль заявляє, що до стрілянини в Мукачевому члени "Правого сектора" з метою наживи "викрадали і катували людей, вимагали гроші у підприємців, забирали майно, використовуючи при цьому незаконну вогнепальну зброю, включно з автоматами, кулеметами та гранатометами. Фактично це був рекет, банальне заробляння грошей, і найгірше те, що все робилося під прикриттям патріотичних гасел. Злочинці називали себе захисниками України, хоча прийшли зі зброєю "заробляти" гроші за півтори тисячі кілометрів від передової, де ніколи не велися бойові дії. У міліції вже є купа заяв від потерпілих, які до цього боялися офіційно звертатися в правоохоронні органи або не вірили, що злочинців притягнуть до відповідальності", - заявив губернатор.

Напередодні Москаль заявив, що 80% членів "Правого сектора" в Закарпатській області мають судимості.

 

Джерело: ua.112.ua

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.