П'ятниця, 29 Березень 2024


«Я не працював на кількість. Хотів, щоб мої закони допомогли простим людям. За другим місцем у рейтингу стоїть не лише моя робота, але й зусилля команди «Партії простих людей». Серед законопроектів, які я зареєстрував, найочікуваніший – про повернення 15% пенсій працюючим пенсіонерам, які в них вкрала держава», - говорить народний депутат Сергій Каплін.

Фракція «Блоку Петра Порошенка» підбила підсумки перших двох сесій 8-го скликання. Її депутати стали авторами 1598 проектів законів та постанов. Лідерами за кількістю поданих законів стали депутати Дмитро Лубінець – 56, Сергій Каплін, Роман Насіров, Оксана Продан – по 45, Тарас Кутовий і Валерій Пацкан – по 44.

Серед законопроектів, автором яких став Сергій Каплін, також ініціатива підвищення мінімальної зарплати, пенсії та прожиткового мінімуму двічі в 2015 році. Також народний депутат пропонує закон, за яким українці зможуть визнавати себе банкрутами через суди. А іншим документом – заборонити виїзд з України банкірам, які не виплачують людям борги по депозитах. В світлі резонансних судових процесів над колишніми й теперішніми можновладцями, прокурорами та суддями, Каплін подав законопроект, який зобов´яже перевіряти легальність походження коштів, які вносяться як застава. А для корупціонерів Каплін передбачив смертну кару.

 

Прес-секретар народного депутата С. М. Капліна

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.