Четвер, 28 Березень 2024


Під час чергування на одному з контрольно-пропускних пунктів в'їзду-виїзду в Донецькій області співробітники зведеного загону УМВС України в Рівненської області під час перевірки автомобіля виявили захованими у речах 100 тисяч доларів США і 30 тисяч євро. На місці працює слідчо-оперативно група.

За кермом автомобіля перебував 51-річний житель міста Артемівськ Донецької області. Під час огляду транспорного засобу під пасажирським сидінням правоохоронці помітили георгіївську стрічку, що і викликало у них підозру. В ході детального огляду автомобіля та речей міліціонери виявили пакунок з грошима.

У салоні автомобіля перебувала також дружина водія, вони рухались у напрямку Волновахи. Подружжя не змогло пояснити походження великої суми грошей та їхнє подальше призначення. З ними зараз працюють співробітники СБУ.

 

 

СЗГ УМВС України

в Рівненській області

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.