Вівторок, 19 Березень 2024


За минулу добу в секторі відповідальності військ оперативного командування «Захід» бойовики 17 разів порушували режим припинення вогню з використанням артилерії, мінометів, гранатометів, протитанкових засобів і стрілецької зброї.

Свою активність вороги зосередили в напрямку міста Щастя. Тут із застосуванням 82-міліметрових мінометів, автоматичних гранатометів АГС-17 і стрілецької зброї ворог 8 разів обстріляв опорні пункти українських воїнів.

Сім разів проросійські найманці відкривали вогонь у напрямку позицій бійців АТО в районі Станиці Луганської, використовуючи станкові протитанкові гранатомети СПГ-9, 82-міліметрові міномети, зенітну установку ЗУ-23-2, автоматичний гранатомет АГС-17. А в опів на шосту ранку противник відкрив вогонь зі 152-міліметрових артилерійських систем.

Із стрілецької зброї і АГС-17 по українським опорним пунктам стріляли також із напрямків Жолобок і Пришиб.

Наші військовослужбовці, на виконання Мінських домовленостей, вогонь відкривали лише у відповідь, аби придушити збройні провокації проросійських найманців та змусити бандитів відмовитися від своїх злочинних намірів.

Прогнозуючи можливі напрямки дій противника, українські воїни вживають заходів щодо посилення лінії оборони. Зокрема, нарощуються інженерні загородження, укріплюються позиції та блокуються можливі напрямки проходу диверсійно-розвідувальних груп банд формувань.

 

Прес-служба ОК"Захід"

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.