П'ятниця, 29 Березень 2024


Глава центру політичних досліджень “Пента” Володимир Фесенко заявив, що більшість партій сьогодні роблять ставку на загальнополітичну проблематику або ж прикриваються нею, щоб використати вибори як майданчик для боротьби з центральною владою. Однак виборців в першу чергу цікавить вирішення місцевих проблем.

Так, зазначив Володимир Фесенко, “Опозиційний блок” мало цікавлять місцеві вибори як такі.

“Для них це прохідний етап. У цьому-то й небезпека. Якщо партії, що об’єднують місцеві еліти, хочуть вирішувати проблеми свого регіону, то “Опоблок” – використати ці вибори як трамплін для дострокових парламентських”, – відзначив експерт і припустив, що замість реальної роботи “Опозиційний блок” використовуватиме місцеві ради як майданчик для реваншу та боротьби з нинішньою владою.

“Опозиційний блок” сьогодні відхрещується від Януковича і ПР, але, по суті, є їхнім спадкоємцем та продовжує ту ж політику в інших формах”, – підкреслив експерт.

Тим часом Фесенко зазначив, що в країні давно існує запит на політичні сили, що об’єднають місцеві еліти.

“На місцевих виборах не вирішуються проблеми між старою і новою владою. На них виборці довіряють владу тим, хто буде вирішувати місцеві проблеми. Партії, які зроблять на цьому акцент, будуть виділятися в позитивний бік”, – зазначив Володимир Фесенко.

Джерело – 112.ua

 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.