Четвер, 28 Березень 2024


Колишнього депутата Верховної Ради від “Свободи” Едуарда Леонова за участь у заворушеннях біля парламенту 31 серпня Печерський райсуд Києва відправив під домашній арешт, пише УП.

Леонов буде знаходиться під цією санкцією до 30 жовтня, на нього одягнуть електронний браслет. Леонову заборонено залишати межі Ужгорода, де він зареєстрований. Підозрюваному заборонено також залишати межі його житла з 20:00 до 8:00.

Сам Леонов вважає справу проти себе сфальсифікованою і наполягає, що вона повинна бути закрита. Також він має намір оскаржити рішення суду з вимогою змінити місце домашнього арешту з Ужгорода на Київ, щоб мати можливість захищати свої права і права інших затриманих за цією справою.

Як відомо, раніше Леонову було висунуто підозру.

Внаслідок зіткнення під Радою після голосування депутатами за зміни до Конституції в частині децентралізації 31 серпня троє бійців Нацгвардії загинули, десятки людей отримали поранення.

Джерело – pravda.com.ua

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.