Вівторок, 19 Березень 2024


Аграрна партія України стала відкриттям цих місцевих виборів. На сьогодні це третя політична сила за кількістю міських, сільських, селищних голів і п'ята за кількістю депутатів місцевих рад в загальному рейтингу кількості кандидатів, які були висунуті і пройшли за списками партій на місцевих виборах-2015.

На думку лідера Аграрної партії України, рівнянина Віталія Скоцика, ретельна підготовка і планова робота зробила прогнози політологів щодо Аграрної партії та її електоральних перспектив набагато скромніше реальних.

"На тому етапі, коли потрібно було формувати територіальні дільничні виборчі комісії ми були 12 в списку з усіх 142 партій, які зібралися брати участь у місцевих виборах. ЦВК допустила 132 партії, тобто ми були 12. Коли відбувалося висунення в кандидати в депутати ми були 9-ми, висунувши майже 10 000 кандидатів у депутати по всій території нашої держави та взяли участь у виборах по всій території України, у всіх областях.

Для нас дуже важливо, що ми також взяли участь повноцінними командами у великих містах, таких як Київ, Одеса, Полтава, Луцьк. Тобто це була ретельна підготовка за прикладом західних демократичних партій. Україна є аграрною країною і в ній безперечно є запит суспільства на Аграрну партію. Мені важко зрозуміти, чому цієї підготовки і суспільного запиту не помітили експерти. Якби я оцінював це як бізнес процес, я б почав з того, як він працює і що робить в даний момент, також оцінив би ринок, на яку продукцію зараз є попит? Це паралелі, але відповідь очевидна", - сказав Віталій Скоцик.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.