Четвер, 28 Березень 2024


В різних місцях Києва з'явилися білборди із жорстким закликом до відомого українського політика добровільно втекти з України. Як повідомлять користувачі соціальних мереж, білборди із таким закликом спочатку прийняли за звичайний фейк. Однак згодом інформація підтвердилась.

Як відомо, 11 грудня цього року прем'єр-міністр України має виступити із щорічним звітом про діяльність парламенту перед депутатами Верховної Ради.

Зазначимо, що впродовж останніх двох років рівень підтримки роботи парламенту населенням впав до рекордно низького рівня. Рейтинг Арсенія Яценюка та його політичної сили "Народний фронт" фактично обнулився.

Саме при Яценюку тарифи на комунальні послуги стали вшестеро дорожчими, а рівень обідніння населення став критичним.

Водночас сам Яценюк відмовляється йти у відставку. Він мотивуює своє рішення тим, що в такому випадку в парламенті не збережеться коаліція і в Україні змушені будуть провести дострокові парламентські вибори. Це може зіграти на руку Росії.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.