Четвер, 28 Березень 2024


Командний Кубок голови обласної ради «Праджат-2015» з таїландського боксу серед спортсменів класу «А» виборюватимуть у Рівному. Грандіозне видовище відбудеться під відкритим небом майдані Короленка поблизу пам’ятника афганцям 19 липня. Тож рівняни зможуть сповна насолодитися бойовим мистецтвом, яке демонструватимуть команди з Києва, Вінниці та Рівного. 

- Змагання пройдуть на рівні. Сильні бійці приїдуть з вінницького клубу «Сакура» та київського клубу «Граніт». Клуб єдиноборств «Праджат» серйозно готується до змагань. Постійні спаринги, правильне спортивне харчування і відкритті тренування на пекучому сонці – ось далеко не увесь арсенал яким я готую своїх бійців, - зазначив голова Рівненської обласної організації «Рівненська обласна федерація тайського боксу (муай тай)» Олексій Твердохліб. 

- Хлопці з клубу «Праджат» виконують важливу соціальну місію. Вони забирають дітей з вулиці й прищеплюють їм любов до спорту, до бойових мистецтв. Вони успішно працюють більше двох років, їх знають, їх поважають, до них ідуть люди, батьки ведуть своїх дітей. Я вважаю, що їхній проект є надзвичайно успішним, особливо враховуючи, що вони функціонують без копійки бюджетних коштів. Відтак, завдання турніру, який ми організовуємо, - вкотре привернути увагу рівнян до спорту і бойових єдиноборств, - зазначає голова обласної ради Михайло Кириллов. 
Учасники та переможці змагання будуть нагороджені кубками та грошовими винагородами.

Змагання пройдуть 19 липня 2015 року у місті Рівне на майдані Короленка перед пам’ятником «Загиблим афганцям». Час проведення: з 15:00.

Запрошуються усі бажаючі.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.