П'ятниця, 29 Березень 2024


На Закарпатті відбувся Чемпіонат України серед юніорів з велосипедного туризму. Команду Рівненської області було сформовано з вихованців комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

За результатами чотирьохденної боротьби Юлія Миронюк виборола перше місце в змаганнях на дистанції «Велокрос», друге місце – на дистанції «Фігурне водіння велосипеду», та стала другою у індивідуальному заліку на комплексній дистанції.

Дмитро Зюзя став першим на дистанції «Фігурне водіння велосипеду», Владислав Рабчук був другим на дистанції «Фігурне водіння велосипеду» та посів друге місце на комплексній дистанції.

На комплексній дистанції, до якої входили змагання з велокросу, фігурного водіння велосипеду та тріалу, команда Рівненської області посіла друге місце. У загальнокомандному заліку команда Рівненської області виборола четверте місце.

До складу команди входили: Олександр Владюк, Олександр Гордіюк, Владислав Рабчук, Дмитро Зюзя, Юлія Миронюк та Ірина Клевака – учні загальноосвітніх закладів Млинівського району.

Команда виступала під керівництвом Олега Кислицького, керівника гуртка «Велосипедний туризм» комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

Прес-служба Рівненської обласної ради

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.