Четвер, 28 Березень 2024


На минулих вихідних у болгарському місті Шумен, в яке спідвей повернувся майже після 20-річної перерви, був проведений міжнародний турнір "Shumen Speedway Challenge". Перемогу у змаганнях здобув рівнянин Станіслав Мельничук, про це повідомляє «ВСЕ про СПОРТ».

Змагання проходили за класичною сіткою у 20 заїздів, після чого четвірка найкращих спортсменів мала стартувати у «великому фіналі». У змаганнях приймали участь троє українців - рівняни Станіслав Мельничук, Віталій Лисак та червоноградець Дмитро Мостовик, німці Ронні Вайсс та Ріхард Гайер, угорці Роберт Табака та Марк Марані, а також представники Болгарії і Румунії.

В своїх основних заїздах Мельничук, німець Вайсс і болгарин Манєв здобули по 14 пунктів, а Лисак та представник господарів Чєрнєв – по 11 (однак за кращими показниками до фінального заїзду потрапив саме Віталій). В фінальному заїзді з перших метрів дистанції Станіслав Мельничук впевнено захопив лідерство, яке не відпустив до самого фінішу. У боротьбі за третю позицію Віталій Лисак здолав супротив місцевої «зірки» Мілена Манєва, а попереду, на другій позиції фінішував Ронні Вайс.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.