Четвер, 28 Березень 2024


Урок фізкультури у тутешній школі провів переможець всеукраїнських змагань з фрістайлу Іван Хоменко. Юний спортсмен всіляко намагався передати учням своє захоплення цим екстремальним видом спорту. Він цікаво розповідав про особливості тренувань, свою участь у змаганнях. Разом з тим не приховував, що цей вид спорту через свою складність вимагає неабиякої наполегливості, працездатності і системності.

Найбільш складні елементи доводиться відпрацьовувати впродовж років. Щоб впевнено почувати себе в екстремальних умовах змагань, де на роздуми і вагання, немає й найменшої миті, потрібно багато та невтомно тренуватися. 

Проте, більше ніж розповідями, учні були захоплені карколомними стрибками, сальто та іншими спортивними елементами, які їм продемонстрував фрістайліст. Тож, не дивно, що після побаченого розминку під керівництвом спортсмена вони виконували старанно і наполегливо.

З’ясувалося також, що чимало хлопчаків теж захоплюються гімнастикою і самотужки вчаться виконувати певні гімнастичні елементи. Найбільш вправні продемонстрували свої досягнення. Вони швидко знайшли спільну мову з гостем, який охоче дав їм кілька практичних порад і показав ряд вправ, які він застосовує для досягнення високих результатів. Потім Іван Хоменко роздав безліч автографів та сфотографувався з усіма охочими. 

Спортсмен також вручив призи від Відділення Національного олімпійського комітету у Рівненській області переможцям конкурсу малюнка на спортивну тематику, який пройшов у школі з нагоди «Розминки від чемпіона». Всім учасникам заходу дісталися сувеніри від комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх Рівненської обласної ради.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.