П'ятниця, 29 Березень 2024


Останні зональні змагання "Сімейних перегонів. ОСББ" відбулися 29 листопада 2015 року у Рівному. За їх підсумком визначився ще один учасник суперфіналу VI сезону гри. У напруженому протистоянні право боротися за звання найспортивнішої родини серед членів об’єднань співвласників багатоквартирних будинків Рівненщини здобула сім’я Писаків, яка представляла ОСББ «Квасилівські зорі»  з смт Квасилів Рівненського району. 

Змагання видалися, справді, напруженими. Про це свідчить вже той факт, що одразу три команди набрали найбільшу суму балів і переможця та призерів довелося визначати за результатами в окремих естафетах. Друге місце посіла збірна команда сімей Петруків і Олешків з Рівного. «Бронзові» нагороди дісталися команді, яку сформували сім’ї Жуків і Горнів з села Горбаків Гощанського району. 

Переможці та призери нагороджені кубками, дипломами і медалями комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та призами від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області.

Попри напруженість спортивного протистояння, «Сімейні перегони» й цього разу видалися захоплюючими і веселими.  Їх спортивна програма виявилася  цікавою і для дорослих,  і для дітей.  У спеціально підготовлених для цього туру естафетах та конкурсах всі учасники мали змогу виявити свої індивідуальні здібності. Водночас, кожна команда змушена була продемонструвати згуртованість та злагодженість дій, бо від цього значною мірою залежав успіх. Спільне подолання труднощів, безперечно, сприяло згуртуванню сімей. Сторонньому спостерігачеві було помітно,  як вони виявляли, - інколи, схоже, навіть несподівано для себе, - можливості когось з членів своїх сімей і намагалися негайно використати їх на користь команди. В різних епізодах змагань основні зусилля брали на себе, то батьки, то діти. Але спільними були і радощі, і розчарування.

Зрештою,  організатори «Сімейних перегонів»  ставили собі за мету поєднати у заході елементи змагальності і розваги  водночас. Їм це загалом вдалося. Бо ж, незалежно від спортивних успіхів, всі учасники отримали задоволення від рухової активності, адреналін від безкомпромісної спортивної боротьби та відчуття родинної єдності у досягненні спільної мети.

Вітаємо всіх переможців I туру з виходом у суперфінал «Сімейних перегонів. ОСББ». А всім, хто цього разу поступився, нагадуємо, що у них, на відміну від переможців,  є можливість взяти участь у наступних турах гри, знову поринути у вир спортивної боротьби, і таки здобути право вийти на старт завершальних змагань сезону.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.