Четвер, 28 Березень 2024


У першому з турів другого етапу першості Всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед дівчат 2002 року народження, який проходив у місті Одесса з 2 по 4 лютого, вихованки комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради впевнено перемогли команду з Дніпропетровська та одеситок.

На цій стадії змагань за регламентом перша четвірка, яка сформувала групу «В», має провести два тури в одне коло кожен, а на завершення матчі плей-оф за принципом «фіналу чотирьох».

- У першому з турів другого етапу першості Дніпропетровська СДЮСШОР-5 поступилася нам з рахунком 45:69. Таким чином 4 лютого відбулась гра за поточне перше місце з одеситками. Господарки майданчику, можливо перегоріли до гри, та провалили першу чверть. Усе закінчилося переконливою перемогою з рахунком 56:16, - розповів тренер команди комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради Валерій Жартун.  

Після першого туру у групі «В» лідирують вихованки комунального закладу «Обласна спеціалізована дитячо-юнацька школа олімпійського резерву» Рівненської обласної ради – 6 очок. 5 пунктів в активі одеситок зі СДЮСШОР імені Бориса Літвака, 4 – у Дніпропетровської СДЮСШОР-5. Замикає чільну четвірку бердянська ДЮСШ, яка турнірних очок поки що не має. Другий тур у групі «В» має відбутися з 25 по 27 березня у Дніпропетровську. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.