П'ятниця, 29 Березень 2024


Команда Народного Клубу «Верес», що зараз перебуває на третьому тренувальному зборі у Брюховичах, зіграє контрольний матч проти клубу львівської Прем’єр-ліги ФК «Миколаїв». Зустріч відбудеться у четвер, 11-го лютого на стадіоні «Сокіл» у Львові.

Після цього тренерський штаб НК «Верес» планує провести ще декілька спарингів. Потенційні суперники – стрийська «Скала» та молодіжна команда львівських «Карпат».

Станом на сьогодні у таборі рівнян у Брюховичах перебуває 25 футболістів, враховуючи тих, що вже на контракті та тих, які перебувають на оглядинах. Одне із пріоритетних завдань – знайти заміну Олегу Шутову, який достроково покинув клуб за сімейними обставинами.

- Втрата Олега Шутова – це проблема. Він звернувся до нас, пояснив свою позицію, життєві обставини, які у нього виникли. І ми просто не могли його тримати. Для команди це втрата. Але зараз ми активно шукаємо йому заміну. Переглядаємо інших виконавців на його позицію, - розповів головний тренер команди Віктор Богатир.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.