Четвер, 28 Березень 2024


Народний Клуб «Верес» став офіційним партнером ПФЛ України у рамках впровадження програми стратегічного розвитку ліги на найближчі чотири роки.

Пріоритетами програми є активізація роботи з глядачами, сприяння розвитку масового футболу в регіонах та впровадження комерційно успішних методик управління клубами.

Народний Клуб «Верес» (Рівне) стане платформою для проведення Професіональною футбольною лігою одразу декількох акцій.

У квітні НК «Верес» та ПФЛ спільно проведуть у Рівному зірковий урок футболу для дітей, розіграють призи у перерві матчу НК «Верес» - «Буковина» (що відбудеться другого квітня у Рівному), а у травні відвідають ДЮСШ, де вручать дітям подарунки.

- Таке запрошення до активної співпраці від Професіональної футбольної ліги – це велика честь для нашого клубу. Це значить, що ПФЛ високо оцінює результати нашої праці. Адже Професіональна футбольна ліга співпрацює лише з тими клубами, які вважає найбільш зацікавленими у розвитку футболу, його популяризації та поширенні ідеалів чесної гри, - сказав генеральний директор НК «Верес» Євген ДОНЦОВ.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.