Четвер, 28 Березень 2024


Днями в Рівному відбувся турнір з футзалу "Здоровий шлях". Цього разу участь в змаганнях взяли одразу вісім команд. 

Боротьба, що точилася на спортивному майданчику, була абсолютно безкомпромісною. Всі учасники викладалися на повну і боролися за кожен м’яч. Однак, попри таку напруженість футзальних баталій команди показали дотримання всіх правил «fair play» (чесна гра), тому порушень правил майже не було і задоволення від гри отримали всі її учасники. 

На перемогу в турнірі мали шанси одразу декілька команд, проте цього разу «фортуна посміхнулася» команді «Спасіння» з м. Рівне. У фіналі їм поступилися спортсмени з команди «Аква Віта», котрі приїхали з м. Житомир. Бронзові нагороди дісталися команді «Здоровий шлях» з міста Рівного. Четверте місце посіла команда «Вихід є» з міста Львова. П’ята сходинка п’єдесталу дісталася команді «VIA-VITA», котра приїхала з села Княже Львівської області. Шосте місце здобула команда «Аква Віта 2» з міста Житомира. На сьому сходинку здійнялися спортсмени команди «Чорна легеня» з села Бронники Рівненської області. А восьме місце посіла команда «Назарет» з міста Дрогобич Львівської області.

Переможці та призери турніру були нагороджені дипломами, медалями і кубками комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради, сувенірами Відділення НОК України в Рівненській області, призами і сувенірами Рівненської обласної федерації футболу та реабілітаційного центру «12 +».

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.