Вівторок, 19 Березень 2024


18 вересня у Рівному в приміщенні ДЮСШ №4 відбулися змагання з міні – футболу в рамках першого відбіркового етапу Всеукраїнського турніру серед молодіжних аматорських команд територіальних організацій Партії “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ”.

За вихід до чвертьфіналу боролися команди Рівненської, Тернопільської та Волинської областей.

З вітальним словом турнір відкрив голова фракції Партії “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ” у Рівненській міській раді Богдан Гапяк. Він побажав учасникам хорошої гри та компромісної боротьби. 

Варто зазначити, що на спортивному майданчику ДЮСШ панувала чудова атмосфера: тут були і красиві майстерні голи, результативні передачі, бурхливі переживання вболівальників та, звісно, радість переможців.

Переможцем змагань стала команда Волинської області, яка і виборола право виходу до чвертьфіналу турніру. Фінальні змагання відбудуться 1-2 жовтня у місті Києві. 

Нагадаємо, що Всеукраїнський турнір серед молодіжних аматорських команд територіальних організацій Партії “БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА “СОЛІДАРНІСТЬ” проводиться з метою пропагування спорту та здорового способу життя серед молоді та популяризації міні-футболу серед населення.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.