П'ятниця, 29 Березень 2024


На Рівненщині завершився третій етап другого туру «Сімейних перегонів». Змагання відбувалися в Рокитному, Острозі та Рівному.

За звання найспортивнішої сім’ї, а також за путівки у суперфінал змагалася 21 родинна команда. Перемогу виборювали у трьох естафетах: «Три для одного», «Футбол» та «Спритна сімейка». Найчастіше у змаганнях, як і обіцяли організатори, використовували м’ячі. Тож суперфіналістами стали родини Близнюків із Рокитнівського, Химчуків із Рівненського та Серватовичів із Радивилівського районів. Тим часом краяни, особливо з північних районів, значно активніше беруть участь у другому сезоні «Сімейних перегонів».

Натомість за задумом організаторів найбільш ініціативна громада у підсумку спортивно-інтелектуальної гри отримає в подарунок спортивний майданчик, розповів заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов.

За матеріалами: Моє Рівне

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.