Вівторок, 19 Березень 2024


З Володимирецького району, а саме з Рафалівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, розпочався черговий сезон зустрічей видатних спортсменів Рівненщини зі школярами, які мають назву «Розминка від чемпіона».

Організацією і проведенням таких заходів займається обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Цього разу запрошеним гостем був майстер спорту України зі стрільби з лука, керівник відділення стрільби з лука Сарненської ДЮСШ Іван Мазепа.

Окрім високих досягнень у спорті Іван є постійним учасником заходу «Розминка від чемпіона», адже вже кілька сезонів поспіль регулярно зустрічається з дітьми по всій області і ближче знайомить їх з історією і сучасністю свого улюбленого виду спорту.  За свою активність його було визнано переможцем конкурсу «Кращий волонтер «Спорту для всіх».

Цього разу під час зустрічі діти могли не лише поговорити з гостем, задати йому свої питання та зробити спільне фото, а й навіть спробувати себе в ролі лучника. Учні вперше тримали в руках такий професійний інвентар, тому спочатку їм дуже детально розповіли про правила поводження з ним. Зрештою, майже всім вдалося приборкати лук і якщо не влучити в «десятку», то наблизитися до цього.

Також гість провів для дітей розминку, яку сам робить перед кожним тренуванням. Такі вправи спрямовані на підтримання всього тіла в хорошій формі, а особлива увага приділяється підготовці м’язів рук. В цьому сезоні продовжилося нагородження переможців конкурсу малюнку, який в школі назвали «Спорт очима дітей». Троє авторів найкращих робіт отримали сувеніри від Відділення НОК України в Рівненській області, які спортсмен вручив особисто.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.