Вівторок, 19 Березень 2024


Спортивні новини

Сьогодні, першого серпня на стадіоні «Авангард» рівненський «Верес» зіграє спаринг проти клубу Першої ліги чемпіонату області - ФК «Малинськ». Початок гри - 18:00 год.

Матч тренерський штаб розглядає, як контрольну перевірку готовності команди до матчу чемпіонату України проти вінницької «Ниви» 5-го серпня.

Однак, рівняни судячи з усього не вірять у перемогу «Вереса» навіть в цьому матчі, а тому кличуть футбольну команду грати у дворовий футбол. Такі коментарі розміщені під постом у Фейсбуці на офіційній сторінці «НК «Верес».

Сьогодні, 28 липня в другому турі чемпіонату України з футболу серед команд Другої ліги між рівненський «Верес» з результатом 0:1 отримав поразку від ФК «Полісся» з Житомира.

Матч відбувся у Млинові на стадіоні «Колос», що наразі є домашньою ареною ФК «Верес».

Єдиний гол під час гри, на 64-й хвилині, з пенальті забив житомирський футболіст Євгеній Немтінов.

Сьогодні, 19 липня в Костополі на площі Шевченка біля магазину «Сільпо» стартує свято футболу на Рівненщині. Так, гостей заходу впродовж трьох годин – із 17 до 20 години чекають футбольні розваги, сюрпризи та розіграші.

Крім того, аналогічні заходи відбудуться протягом наступних днів ще у Сарнах на Центральній площі міста (20 липня), у Дубно на Майдані Незалежності (21 липня) та у Рівному на Майдані Незалежності (21 липня, біля пам’ятника Т.Г. Шевченка).

Організатори підготували конкурси та розваги, розіграші призів, у тому числі й квитки на матч збірної України у Лізі Націй. На святі буде ді-джей та музична програма, а ще зустріч із зіркою українського футболу. Хто це буде? Приходьте і дізнаєтеся.

Спонсором заходу є «Перша Приватна Броварня». Захід відбувається за підтримки Федерації футболу України. Місцевим партнером заходу є ГО «Солідарна молодь Рівненщини».

Рівненський НК «ВЕРЕС» не отримав атестат на участь у Другій лізі вітчизняного футбольного дивізіону. Про це розповів голова атестаційного комітету ФФУ Віктор Безсмертний.

Серед професійний клубів, які грали в Другій лізі в цьому сезоні, атестат не отримали «Таврія», «Суднобудівник» і «Арсенал-Київщина».

Також без атестата залишився «Металург», керівництво якого недавно оголосило про ліквідацію клубу.

З 11 по 20 квітня у Луцьк проходив чемпіонат України з шашок-64 (бразильська версія) серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, участь в якому брали 37 спортсменів із шістнадцяти областей України.

Змагання проходили в особистому заліку окремо серед чоловіків та жінок. У складі збірної команди Рівненщини участь у змаганнях брали 3 спортсмени: Галина Никитюк, Валентина Рубель та Микола Дубровський.

Найкраще виступила Галина Никитюк, яка у змаганнях серед жінок виборола ІІІ місце.

Підготовку спортсменів до змагань здійснював тренер регіонального центру «Інваспорт» Леонід Іткін.

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.