Вівторок, 19 Березень 2024


Новини Рівненщини

Сьогодні, 1 листопада розпочато укладку асфальту на дорогу в селі Вітковичі, що у Березнівському районі. Про це повідомив голова РДА Віталій Люшин. 

За словами очільника району будівельники перед цим два тижні проводили підготовчі роботи.

«Березнівчани дякують голові Рівненської ОДА Олексію Муляренку, голові Рівненської облради Олександру Данильчуку, першому заступнику голови ОДА Віталію Ундіру та багатьом іншим причетним за турботу про наш район», - каже Віталій Люшин.

До слова, поточний ремонт автомобільної дороги 0180103 Князівка - Вітковичі (Т-18-11) - Хотин на ділянці км 10 + 020 - км 15 + 400 проводить ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво», яке визнано переможцем під час тендеру з пропозицією 18 000 000 гривень. 

ПрАТ «РІВНЕАЗОТ» – одне з найбільших в Україні підприємств з виготовнення мінеральних добрив та адипінової кислоти, увійшов до списку юридичних осіб, стосовно яких уряд РФ у четвер упровадив санкції.

Відповідну постанову розміщено на сайті Кабінету міністрів Росії.

Крім того, в санкційному списку опинилися низка рівнян, серед яких Юрій Луценко, Сергій Князєв, Андрій Лозовой, Василь Грицак та ін.

До слова, до юридичних і фізичних осіб, що потрапили до списку, й підконтрольних їм організацій застосовується блокування безготівкових грошових коштів, цінних паперів і майна на території РФ та заборона на виведення капіталу за межі Росії.

Повний перелік українських юридичних осіб та підприємств, що потрапили під санкцій Російської Федерації читайте за посиланням.

Сьогодні, у четвер, 1 листопада, Російська Федерація ввела санкції проти 322 громадян України. Серед них кілька уродженців та представників Рівненщини.

Так, Росія ввела санкції проти наступних рівнян:

- народний депутат України фракції «Блок Петра Порошенка» Оксана Білозір;

- голова Національної поліції України, колишній очільник обласного УМВС на Рівненщині Сергій Князєв;

- голова Служби Безпеки України Василь Грицак;

- перший заступник голови Служби Безпеки України Павло Демчина;

- народний депутат України фракції Радикальної партії Олега Ляшка Андрій Лозовой;

- Генеральний прокурор України Юрій Луценко;

- народний депутат України фракції «Народний фронт», голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський.

Повний перелік українських громадян, що потрапили під санкцій Російської Федерації читайте за посиланням.

120 мільйонів гривень спрямували ОТГ Рівненщини на свої інфраструктурні проекти. Про це під час засідання Рівненської регіональної платформи повідомив заступник голови ОДА Олександр Корнійчук.

Ці кошти спрямовано на ремонти доріг, дитсадків, вуличне освітлення, встановлення спортивних майданчиків. 

За словами посадовця соціальні об’єкти до кінця року планують завершити. 

«Ініціативи об’єднаних громад вдалося реалізувати завдяки інфраструктурній субвенції, а також власним додатковим коштам, що надійшли до їхніх бюджетів у результаті фінансової децентралізації», - каже Олександр Корнійчук.

Нещодавно всі Рівненські ЗМІ рясніли заголовками та статтями про скандал навколо погодження інвестиційного договору між управлінням ради та приватною компанією на будівництво комплексу комерційно-ділової активності з готелем та житловим приміщенням на земельній ділянці площею 0,24 га біля Рівннеської ОДА. Центр міста, поважні сусіди). Ласий шматок, чи не так? Претендентів було два – ТОВ «БК-Інтер Буд» - власник Юрій Чаборай та ТЗОВ «Ажур» ЛТД – засновник Андрій Ільчук та Вячеслав Кочубей.

Не оминув цю ситуацію і сайт «ВСЕ», який зробив не погану рекламу компанії Юрія Чеборая, розхваливши «Інтер Бетон» з усіх сторін: і спонсор «Вересу», і автобус подарували «Вересу», позовів в реєстрі судових рішень до мережі «Інтер Бетон» теж практично не має, і на Здолбунівщині коли пісок видобували дороги в селах поробили. А родзинкою є те, що згідно планів на вказане будівництво – частину приміщення «Інтер Бетон» передасть громаді області. НАПЕВНО під новий офіс ВО «Батьківщина»).

А от в сторону ТЗОВ «Ажур» ЛТД в цих же «журналістських» матеріалах звучали звинувачення щодо земельних махінацій та ряду гучних скандалів.

Ніхто звичайно «Ажур» не виправдовує, але ж, панове журналісти, не так відкрито…

За вихваляннями «Інтер-Бетону» чомусь всі забули за думку простих мешканців міста, яким доведеться «милуватись» будівництвом з вікон своїх квартир.

Але у нас мова піде про те, як спритно новоспечений член «Батьківщини» Юрій Чаборай все ж таки отримав бажане. Так ось, про це нам розповів не хто не будь, а самі «Батьківщинівці», які просто в шоці від амбіцій бізнесмена. З їх слів, Ю.Чаборай домовився з Миколою Кучеруком – керівником обласної «Батьківщини», так би мовити «схилити» до співпраці депутатів, що і вплинуло на голосування. 

Далі, пан Юрій «прикормив» громадських активістів, якщо їх звичайно так можна назвати. Наприклад керівник УНСО Андрій Мітюхін під час сесії облради привів своїх хлопців на підтримку Чаборая. А керівник не зрозуміло чого, Давид Ніколаєв, хоч і намагався вставити своїх 5 копійок, але і йому Чаборай швидко закрив рота.

Грамотно все склавши до купи Чаборай досягнув своєї мети. В результаті маємо задурених депутатів, Недоактивістів та «Батьківщину», представники якої вже взялись виконувати НОВИЙ ЕКОНОМІЧНИЙ КУРС!!!

Джерело: Фейсбук-сторінка Богдана Розумовського

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.