П'ятниця, 29 Березень 2024


У Рівненській обласній державній адміністрації відбулося урочисте засідання «круглого столу» присвячене Дню бухгалтера. Представники влади та громадськості відзначили кращих бухгалтерів підприємств області, вручили грамоти та подяки за професійну працю та високу податкову культуру.

Найкращих бухгалтерів Рівненщини з професійним святом привітали: Михайло Кириллов – голова обласної ради, Юрій Приварський - перший заступник голови облдержадміністрації, Дмитро Зайцев - в.о. начальника ГУ Міндоходів у області, Віктор Нагорнюк - голова Ради ТВ ВГО Асоціації платників податків у області, Світлана Левицька - голова постійної комісії обласної ради з питань науки, освіти, культури і духовності, Ганна Писарчук - директор представництва ВКК «Баланс-Клуб» в області, головні бухгалтери підприємств, установ та організацій Рівненщини.

«Важко уявити собі галузь національної економіки де б не використовувалась праця бухгалтера, його досвід та професійні знання. Без належної роботи бухгалтерських служб неможливо забезпечити стабільний розвиток економіки регіону та держави загалом», - зазначив Дмитро Зайцев. Він також підкреслив, що від бухгалтера залежить чіткий контроль фінансових потоків та своєчасність податкових платежів, успіх підприємства та фінансове благополуччя його працівників.

Професія бухгалтера є однією з найвагоміших для будь-якого підприємства чи організації. Сьогодні на Рівненщині працює понад 19 тисяч підприємств та 45 тисяч фізичних осіб - підприємців. Тож щоб забезпечити їх діяльність, на посадах бухгалтерів трудяться десятки тисяч фахівців, професійний досвід яких є запорукою економічного зміцнення та розвитку трудових колективів.

В.о. начальника ГУ Міндоходів краю, подякував присутнім за щоденну сумлінну працю, вірність професійному обов’язку та побажав плідної  діяльності, міцного здоров’я, миру, добра і злагоди.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.