П'ятниця, 29 Березень 2024


Днями особовий склад окремої бригади зв’язку Оперативного командування «Північ» ЗС України склав головний іспит року – підсумкову перевірку за 2014 навчальний рік.

Захід проводився аби надати об’єктивну оцінку знанням та умінням кожного військовослужбовця бригади, визначити рівень підготовленості та злагодженості підрозділів, оцінити готовність військової частини до виконання завдань за призначенням, - зазначив заступник командира військової частини по роботі з особовим складом підполковник Віктор Коліда.

Так, підсумкова перевірка за 2014 навчальний рік у бригаді зв’язку розпочалася із стройового огляду особового складу та опитування військовослужбовців. Згодом, екзаменатори із Оперативного командування «Північ» оглянули приказармену навчально-матеріальну базу, ознайомилися із умовами служби та навчання військовослужбовців.

Слід відзначити, що у процесі підсумкової перевірки військовослужбовці склали іспити з фізичної підготовки, вогневої, технічної, тактико-спеціальної, військово-медичної підготовок тощо.

Члени перевіряючої комісії та командування частини відзначають, що особовий склад підсумкову перевірку склав впевнено. Загальна оцінка, яку отримала окрема бригада зв’язку - «добре». Також, за результатами підрозділів та індивідуальними оцінками визначено кращих військовослужбовців. Саме вони будуть зараховані до резерву для навчання у Національному університеті оборони України та просуванні по службі на вищі посади.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.