П'ятниця, 29 Березень 2024


Директори літніх таборів переконані, що нинішні норми харчування працюють проти оздоровлення дітей. Вони діють вже десять років і переглядалися лише у незначній мірі. Мова йде про постанову Кабміну № 1591 від 2004 року.

«Не може підліток вдосталь наїстися за нормами дитячого садка, - переконаний директор «Агатівки» Петро Стахов. - А саме до них прирівняли літні оздоровчі комплекси. Водночас, для дітей шкіл-інтернатів передбачено краще харчування». Для порівняння, в літньому таборі в день дозволено на 150 грамів менше свіжих фруктів, аніж для  інтернатів».    

Так, аби діти гарно відпочивали та не були голодними, заступник голови ОДА Олександр Савчук доручив управлінню у справах молоді та спорту врахувати пропозиції директорів літніх таборів та підготувати листа до Мінсоцполітики щодо перегляду норм харчування в оздоровчих закладах.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.