Вівторок, 19 Березень 2024


Колектив Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку Міністерства оборони України урочисто провів близько десяти своїх колег, які в рамках ротації особового складу відбули для участі в антитерористичній операції. 

Рівненські військові правоохоронці в районах виконання завдань взаємодіють з командирами підрозділів щодо надання допомоги і підтримання військової дисципліни та правопорядку. Також, вони несуть службу на блокпостах, супроводжують колони техніки, вступають у вогневий контакт з ворогом. 

Цей особовий склад замінить на бойових постах тих своїх колег, які виконують завдання вже понад два місяці. Усі вони - наші герої, і ми з нетерпінням чекаємо їхнього повернення живими і здоровими. Але серед них є й такі, хто виявив бажання продовжити службу в антитерористичній операції ще на один термін. Ми пишаємося такою самовідданістю наших військових правоохоронців, - зазначив начальник Рівненського зонального відділу Військової служби правопорядку полковник Олександр Ковальчук.

Зібрати військовослужбовців у дорогу допомогли і благодійники. Так, організація «Фонд Руєвит» поповнила підрозділ армійських правоохоронців дощовиками, медикаментами, «озброїла» трьома бронежилетами.

Допомогти спорядити військових – це сьогодні святий обов’язок кожного українця, - додала голова правління благодійної організації «Фонд Руєвит» Діана Гордійчук. – Люди зараз багато жертвують і ми на ці гроші купуємо те, що найбільш затребувано. Бажаємо успіху військовим правоохоронцям та повернутися з перемогою.

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.