Четвер, 28 Березень 2024


4 серпня, війська оперативного командування "Північ"  евакуювали з Луганська ще 363 місцевих мешканців серед яких 185 жінок, 171 чоловік та багато дітей. 

Незважаючи розпізнавальні знаки для цивільного населення, яке долає "зелений коридор" бандити нахабно ігнорують заборону стрільби з 10.00 до 16.00 години та продовжують стріляти в напрямку міста Щастя.

Зберегти життя і здоров'я місцевих мешканців вдається за рахунок постійного обміну інформацією щодо обстановки в місцях евакуації та визначення найменш проблемних ділянок місцевості для переміщення людей, а також щоденній реалізації низки заходів з забезпечення основного та декількох запасних маршрутів евакуації біженців.

Завдяки спільним зусиллям військових, керівництва державної влади області та міста Луганськ за весь час роботи "зеленого коридору" постраждалих немає. Протягом п’яти  днів евакуації території, які підконтрольні терористам покинули майже 1100 осіб та більше 250 одиниць автомобільної техніки. 

Коментарі:

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Loading...

Рік заснування © 2011. Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється за умови посилання на "Рівненські новини".

Для інтернет-видань – обов'язкове пряме відкрите для пошукових систем гіперпосилання. Матеріали, позначені знаком "Реклама", публікуються на правах реклами. Всі права захищено.